8 nejlepších receptů na kaši z pohanky aneb jak na zdravé snídaně?

Chcete své tělo nastartovat hned po ránu, ale nevíte jak na to?

Zkuste tyto skvělé recepty na pohankovou kaši a buďte od rána po celý den plní energie.

Recepty a postupy jsou super snadné a super levné.

Začíst jíst zdravě nikdy nebylo snazší!

Pohanku buď budete milovat, nebo nenávidět asi není nic mezi tím. Pohanka se svojí specifickou chutí není příjemná každému strávníkovi, a jak se říká to co nejméně chutná, bývá často to nejlepší pro naše zdraví. Přesně to platí i o pohance, je to totiž super potravina.

Je velkou škodou, že mnoho lidí po prvním ochutnání pohanky nad ní zlomí hůl, přitom by stačilo jí lépe ochutit a vše mohlo být jinak.

Zejména potom v zimním období, kdy tělu potřebujeme dodávat mnohem vyšší množství živin, vitamínů a minerálů je konzumace pohanky ideální.

Pohanka je skvělou potravinou zejména pro ty, kteří jsou citliví na lepek. Pohanka totiž lepek neobsahuje a celiaci, kteří jsou celoživotně odkázaní na bezlepkovou dietu, si jí můžou celoročně v klidu vychutnávat.

Z pohanky se vyrábí nejrůznější produkty a suroviny. V obchodě si jí můžete koupit jako lupínky, křupky nebo pohankovou kaši. Pro sladké i slané pečení můžete využít pohankovou mouku. Díky tomu produkty budou lépe stravitelné a do oběhu se tím pádem dostane více živin.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.