Chutná vám pohanka a hledáte inspiraci na její přípravu? Udělejte si z ní polévku.
Vyzkoušejte naše skvělé recepty na pohankové polévky které vám určitě zachutnají!
Příprava je snadná, rychlá a výsledek stojí za to. Tak se do toho pojďme pustit!
Naše recepty
Proč jíst pohanku?
Důvodů proč jíst pohanku je hned několik a my si řekneme ty hlavní z nich.
- Je to dobrý zdroj bílkovin a komplexních sacharidů
- Skvělý zdroj vlákniny
- Bohatá na vitamíny jako je vitamin A a B6
- Obsahuje spoustu minerálů jako draslík, fosfor, vápník a magnesium
- Příznivě působí na srdeční činnost
- Považuje se za super potravinu a má příjemnou oříškovou chuť
- Velice široké využití v kuchyni
Už jste vyzkoušeli naše skvělé recepty na pohankové polévky? Napište nám do komentářů která vám chutnala nejvíce.