4 skvělé recepty na polévky s hlívou ústřičnou které možná neznáte!

Máte rádi houby?

Dneska si ukážeme ty nejlepší recepty na polévky z hlívy ústřičné které si určitě zamilujete.

Načerpejte inspiraci a vyzkoušejte něco nového.

Proč jíst hlívu ústřičnou?

  • Nízký obsah kalorií a je to teda vhodná potraviny i do diety.
  • Vysoký obsah bílkovin.
  • Skvělý zdroj vitamínů jako jsou draslík, fosfor a niacin.
  • Velmi oblíbená potravina nejen vegetariánů či veganů.
  • Dobrá dostupnost – seženete ji v každém větším supermarketu a nebo asijských potravinách.
  • Je jednoduchá na úpravu a přípravu a široké využití v kuchyni.

Zpracování hlívy ústřičné je opravdu široké a vy můžeme dneska vyzkoušet naše skvělé recepty na polévky z hlívy ústřičné. Která vám chutnala nejvíce?

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.