Máte rádi houby?
Dneska si ukážeme ty nejlepší recepty na polévky z hlívy ústřičné které si určitě zamilujete.
Načerpejte inspiraci a vyzkoušejte něco nového.
Naše recepty
Proč jíst hlívu ústřičnou?
- Nízký obsah kalorií a je to teda vhodná potraviny i do diety.
- Vysoký obsah bílkovin.
- Skvělý zdroj vitamínů jako jsou draslík, fosfor a niacin.
- Velmi oblíbená potravina nejen vegetariánů či veganů.
- Dobrá dostupnost – seženete ji v každém větším supermarketu a nebo asijských potravinách.
- Je jednoduchá na úpravu a přípravu a široké využití v kuchyni.
Zpracování hlívy ústřičné je opravdu široké a vy můžeme dneska vyzkoušet naše skvělé recepty na polévky z hlívy ústřičné. Která vám chutnala nejvíce?