Polévky v pomalém hrnci

Polévky v pomalém hrnci

Jak už jste si všimli, v pomalém hrnci lze vytvořit širokou škálu jídel, kterým můžeme na chuti ještě mnohem více dodat právě díky pomalému varu. 

Kuřecí polévka

Ingredience:

  • 230 g mrkve
  • 170 g řapíkatého celeru
  • 1 malá cibule
  • čerstvá petrželka
  • 2 snítky tymiánu
  • 1 a ¾ bobkového listu
  • sůl
  • 1 kg kuřecích stehen
  • 8 hrnků vody
  • mletý pepř

Postup:

  • Zeleninu si nakrájejte na menší kousky. 
  • Cibuli jen umyjte, ale neloupejte (pěkně vývar obarví).
  • Přidejte koření, kuřecí stehna, podlijte vodou a vařte na nízký stupeň 8 hodin. 
  • Nakonec přidejte nudle, knedlíčky nebo třeba kapání.
polévka kuřecí pomalu vařená
countryliving.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.