Pomazánka ala losos z konzervy

Pomazánka ala losos z konzervy

Výborná je také pomazánka z lososa nakládaného v oleji. V tomto receptu použijeme aljašskou tresku ala losos. Inspirujte se!

Ingredience

  • 1 balení tresky ala losos v oleji
  • 1 menší cibule (může být jarní)
  • 2 trojúhelníčky taveného sýra
  • 3 lžíce pomazánkového másla
  • 1 lžíce hořčice
  • 3 lžíce majonézy
  • Mletý pepř (případně i sůl)

Postup

  • Z tresky ala losos nejprve slijte olej.
  • Cibuli nasekejte najemno a společně se slitým lososem rozmixujte v robotu (případně umelte v mlýnku na maso).
  • Přidejte tavený sýr, pomazánkové máslo, majonézu a hořčici.
  • Promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte pepřem či solí. Sůl by neměla být nutná, jelikož je ryba samotná slaná dost.
  • Hotovou pomazánku můžete nechat odležet v ledničce nebo ihned podávejte s čerstvým pečivem.
Pomazánka ala losos z tresky z konzervy.
Zdroj: busycooks.about.com

Inspirujte se našimi báječnými recepty na masové pomazánky. Ať mají hosté z čeho vybírat. 🙂

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.