Pomazánka z lososa s máslem

Pomazánka z lososa s máslem

Báječná pomazánka na chlebíčky, jednohubky, k čerstvému pečivu a zkrátka na všechny oslavy a návštěvy. Navíc velmi snadná a rychlá na přípravu.

Ingredience

  • 50-80g uzeného lososa
  • 3ks vajec natvrdo
  • 100g másla
  • 1ks menší cibule
  • 2 lžíce mléka
  • Šťáva z citronu
  • Sůl, mletý pepř

Postup

  • Nejprve utřete máslo do pěny. Vejce uvařte natvrdo (12-15minut) a poté je nastrouhejte. Smíchejte s máslem.
  • Přidejte lososa a vidličkou rozmačkejte. Poté do mísy přidejte nasekanou cibuli a 2 lžíce mléka.
  • Zakápněte citronovou šťávou a promíchejte.
  • Ochutnejte a případně dochuťte solí a mletým pepřem.
  • Podávejte na jednohubkách, chlebíčcích nebo jen tak s čerstvým pečivem.
Rybičková pomazánka z uzeného lososa s máslem.
Zdroj: jamjarkitchen.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.