Pomazánka z pečeného bůčku

Pomazánka z pečeného bůčku
Příprava: 10 minut Počet porcí: 1

Zbylo vám trochu pečeného bůčku? Udělejte si z něj tuto lahodnou pomazánku.

Ingredience

  • 200 g pečeného bůčku
  • 1 cibule
  • 1 jablko
  • sůl
  • bílý pepř

Postup

  1. Z masa odstraňte kosti a chrupavky, nakrájejte ho na malé kousky nebo ho rozemelte v mlýnku na maso.
  2. Jablko oloupejte, nastrouhejte na hrubém struhadle a vymačkejte šťávu.
  3. Maso smíchejte v misce s nadrobno nakrájenou cibulí a nastrouhaným jablkem.
  4. Osolte a opepřete dle chuti.
  5. Podávejte na opečeném chlebu, ozdobené kyselou okurkou nebo karamelizovanou cibulkou.
bagetka namazaná pomazánkou z pečeného bůčku, kyselé okurky a sklenice s pomazánkou
Zdroj: sloanes.co.th

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.