Nejlepší ředkvičková pomazánka s majonézou, která se sní jistě jako první. Inspirujte se!
Ingredience
- 1 svazek ředkviček
- 2 stroužky česneku
- 1 kostka/trojúhelníček taveného sýru
- 3ks vajec natvrdo
- 3 lžíce majonézy
- Hrst pažitky
- Sůl a mletý pepř
Postup
- Vejce uvařte natvrdo (12-15 minut). Ředkvičky omyjte a nastrouhejte na hrubém vzorku.
- Pažitku nasekejte nadrobno.
- V míse smíchejte nastrouhané ředkvičky s pokrájenými vejci a nasekanou pažitkou.
- Přidejte prolisovaný česnek, majonézu, tavený sýr.
- Vše promíchejte a nakonec opatrně osolte a opepřete podle chuti.
- Nechte chvíli odležet v ledničce a poté podávejte s čerstvým pečivem tak, jak máte rádi.
Ulehčete si vaření vajíček a inspirujte se v naší recenzi na nejlepší elektrické vařiče vajec. Pomůžeme vám ve výběru toho nejlepšího!