Kouřové aroma a výrazná chuť. Tako bychom popsali tyto recepty na pomazánku z uzeného masa.
U nás najdete ty nejlepší možné varianty, které budete mít možnost ochutnat.
Vyzkoušejte je všechny. Třeba jako party dipy k pohoštění pro hosty.
Naše recepty
Jak skombinovat sýry a pomazánky?
S tolika lahodnými pomazánkami, ze kterých si můžete vybrat, je párování sýrů s džemem, hořčicí a medem skvělý způsob, jak si užít skvělou chuť všech ingrediencí.
Koření a pomazánky se dobře hodí k sýrům, protože přirozeně vyvažují mírnou slanost sýra s trochou sladkosti a vytvářejí vzrušující a nečekané chutě a textury. Cílem jsou kombinace, které se doplňují nebo kontrastují, ale nikdy nepřekrývají, takže dosáhnete harmonie chuti s každým lahodným soustem.
Bílý čedar+ malinová marmeláda
Jemně pálivá a krémová textura čedaru se dokonale snoubí se sladkostí malinovou marmeládou. Potřete malinovou marmeládou kousek čedaru a podávejte s krekry jako předkrm, který je jednoduchý, rychlý a sladký.
Habanero čedar + javorový sirup
Intenzivní kořenitost Habanero čedaru je kompenzována karamelizovanou sladkostí javorového sirupu. Položte plátek pikantního čedaru na slaný krekr, a poté vše pokapejte trochou javorového sirupu a nasekaným koriandrem pro svěží, sladké a pikantní chutě.
Alpský sýr + balzamikový ocet
Chuť alpského kravského sýra inspirovaná Švýcarskem a jeho lehce drobivá textura jsou dokonale doplněny ostrým ovocným nádechem balzamikového octa. Smíchejte kousky alpského sýra se svou oblíbenou jarní směsí hlávkového salátu a poté vše pokapejte dobrým balzamikovým octem.
Žlutý čedar + ostružinový džem
Bohatá, jemná chuť žlutého čedaru je dokonale vyvážena kyselou sladkostí ostružinového džemu. Naplňte mini košíčky z listového těsta ostružinovým džemem, navrch dejte plátek sýru a zapečte.
Provolone + Dijonská hořčice
Vylepšete svůj sendvič s Provolone, dijonskou hořčicí, uzeným masem a vaší oblíbenou zeleninou.