Pomazánka z vepřového bůčku

Pomazánka z vepřového bůčku

V pár jednoduchých krocích si doma vytvoříte neskutečně lahodný pokrm, který můžete podávat při každé příležitosti, protože ho nebude nikdy dost.

Co budeme potřebovat

  1. 200 g upečeného bůčku
  2. 50 g bůčkového výpečku
  3. 80 g cibule (nakrájená nadrobno)
  4. 20 ml hořčice
  5. 40 g kyselých okurek (najemno nakrájených)
  6. Sůl
  7. Pepř

Postup

  1. Upečený bůček nakrájíme na malé kousky
  2. Ty smícháme s výpečkem, cibulí a hořčicí
  3. Vše spolu smícháme a rozmačkáme vidličkou
  4. Nadrobno nakrájené kyselé okurky vmícháme do bůčkové pomazánky
  5. Pomazánku ochutnáme a podle chuti dosolíme a opepříme
  6. Před podáváním necháme pomazánku alespoň 1 hodinu odpočinout v lednici, aby se chutě rozležely
  7. Finální produkt podáváme s čerstvým pečivem nebo čerstvou zeleninou
Vepřové pečené tučné maso s cibulí a hořčicí a křupavým pečivem.
Zdroj: olivemagazine.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.