V pár jednoduchých krocích si doma vytvoříte neskutečně lahodný pokrm, který můžete podávat při každé příležitosti, protože ho nebude nikdy dost.
Co budeme potřebovat
- 200 g upečeného bůčku
- 50 g bůčkového výpečku
- 80 g cibule (nakrájená nadrobno)
- 20 ml hořčice
- 40 g kyselých okurek (najemno nakrájených)
- Sůl
- Pepř
Postup
- Upečený bůček nakrájíme na malé kousky
- Ty smícháme s výpečkem, cibulí a hořčicí
- Vše spolu smícháme a rozmačkáme vidličkou
- Nadrobno nakrájené kyselé okurky vmícháme do bůčkové pomazánky
- Pomazánku ochutnáme a podle chuti dosolíme a opepříme
- Před podáváním necháme pomazánku alespoň 1 hodinu odpočinout v lednici, aby se chutě rozležely
- Finální produkt podáváme s čerstvým pečivem nebo čerstvou zeleninou