Pažitkové pomazánkové máslo

Pažitkové pomazánkové máslo
Příprava: 15 minut Počet porcí: 3

Tato výborná pažitková pomazánka z pomazánkového másla je ideální jako základ na chlebíčky nebo jednohubky. Vyzkoušejte!

Ingredience

  • 250g pomazánkového másla
  • 2 nasekané jarní cibulky
  • čerstvá pažitka (množství dle chuti)
  • sůl a mletý pepř

Postup

  • V míse smíchejte pomazánkové máslo s najemno nasekanou jarní cibulkou.
  • Nakonec vmíchejte nasekanou čerstvou pažitku.
  • Promíchejte, ochutnejte a přiměřeně dochuťte pepřem a solí.
  • Nechte odležet asi půl hodiny v lednici a poté podávejte.
Čerstvý chléb s pažitkovým máslem.
Zdroj: thenoglutengirl.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.