Recepty na zdravé řepové pomazánky 7x jinak. Ochutnejte je všechny!

Červená řepa patří mezi oblíbenou zeleninu, ale stále má díky své specifické chuti i mnoho odpůrců.

Proto vám přinášíme 7 lahodných receptů na pomazánky z červené řepy, které jsou příjemnou variantou, jak řepě dát ještě šanci.

Vyzkoušejte dipy s kozím sýrem, majonézou či křenem.

Nebude chybět ani oblíbený růžový hummus.

Užijte si to!

Na co použít vodu zbylou z vaření řepy

Nevylévejte vodu poté, co v ní řepu uvaříte. Tuto jasně růžovou vodu lze v kuchyni použít mnoha způsoby:

  • jako základ pro rizoto,
  • pokud v ní uvaříte těstoviny, můžete je použít pro krásně růžový těstovinový salát,
  • na barvení vajec,
  • uvařte v ní quionou,
  • na přípravu řepné polévky (například Boršče),
  • pro přípravu nanuků.

A jaká pomazánka vám chutnala nejvíce? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.