Pomerančový krém

Pomerančový krém

Lahodný, osvěžující krém, do všech druhů makronek.

Ingredience

  • 1/3 hrnku moučkového cukru
  • 2/3 hrnku šťávy z pomeranče
  • 220 g sýru typu Philadelphia
  • ½ hrnku másla
  • 1 lžička vanilkového extraktu

Postup

  • V malé pánvi ohřívejte cukr a čerstvou pomerančovou šťávu
  • Za stálého míchání vařte 5 minut
  • Nechte vychladnout
  • Sýr smíchejte se změklým máslem a vanilkovým extraktem
  • Přidejte pomerančový sirup a promíchejte do hladka
Oranžové makronky s bílým krémem na skleněném podnose
Zdroj: venusmuse.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.