Nakonec zde máme katův šleh s krůtí masem. Opět podle přidejte pikantní přísady s ohledem na vaše preference a strávníky.
Ingredience
- 500-700g krůtího masa (stehenní řízky nebo prsní)
- 2ks cibule
- 3 polévkové lžíce pikantního kečupu (nebo jemného)
- 3 stroužky drceného česneku
- 1 polévková lžíce hořčice
- 1 ks feferonky nebo chilli papričky (dle chuti)
- 200ml kuřecího vývaru (nebo kostka bujónu rozpuštěná ve vodě)
- rostlinný olej
- sůl a pepř
Postup
- Maso očistěte a nakrájejte na nudličky.
- Na pánvi rozpalte olej a orestujte maso ze všech stran.
- Přidejte nakrájenou cibuli a dle chuti osolte a opepřete.
- Poté vmíchejte kečup, hořčici, česnek, feferonku a podlijte vývarem.
- Nechte 20-25 minut dusit, dokud ingredience nebudou měkké.
- Hotový katův šleh podávejte s bramboráčky, bramborami, rýží nebo hranolkami a posypaný čerstvou jarní cibulkou nebo petrželkou.