Předkrm ze syrového telecího masa

Předkrm ze syrového telecího masa

Pokud se rozhodnete pro tento recept rozhodně nebudete litovat, křehkost mladého telecího masa, dodá celému receptu zcela jiný rozměr.

Co budeme potřebovat

  1. 6 lžic olivového oleje
  2. 6 lžic citronové šťávy
  3. Pepř
  4. Sůl
  5. 600 g telecího ořechu
  6. Citron
  7. 100 g parmazánu
  8. 200 g žampionů
  9. Lžíce nasekaných ořechů

Postup

  1. Maso ze všech stran osolíme a opepříme
  2. Zabalíme ho do potravinářské fólie a dáme ho na hodinu do mrazáku
  3. Telecí maso poté nakrájíme na tenké plátky
  4. Naaranžujme je na talíře
  5. Maso potřeme směsí olivového oleje a citronu
  6. Syrové maso umístíme do lednice a necháme ho 30 minut odpočívat
  7. Mezitím si očistíme, oloupeme a nadrobno nakrájíme houby
  8. Smícháme je s citronovou šťávou
  9. Parmazán si nahrubo nastrouháme
  10. Na vychlazený pokrm naskládáme houby, parmazán a posypeme nasekanými ořechy
Na plátky nakrájené telecí maso s olejem a hořkou rukolou.
Zdroj: carolinescooking.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.