Pokud se rozhodnete pro tento recept rozhodně nebudete litovat, křehkost mladého telecího masa, dodá celému receptu zcela jiný rozměr.
Co budeme potřebovat
- 6 lžic olivového oleje
- 6 lžic citronové šťávy
- Pepř
- Sůl
- 600 g telecího ořechu
- Citron
- 100 g parmazánu
- 200 g žampionů
- Lžíce nasekaných ořechů
Postup
- Maso ze všech stran osolíme a opepříme
- Zabalíme ho do potravinářské fólie a dáme ho na hodinu do mrazáku
- Telecí maso poté nakrájíme na tenké plátky
- Naaranžujme je na talíře
- Maso potřeme směsí olivového oleje a citronu
- Syrové maso umístíme do lednice a necháme ho 30 minut odpočívat
- Mezitím si očistíme, oloupeme a nadrobno nakrájíme houby
- Smícháme je s citronovou šťávou
- Parmazán si nahrubo nastrouháme
- Na vychlazený pokrm naskládáme houby, parmazán a posypeme nasekanými ořechy