Není nad skvělý dezert!
A přesně o tom je následující článek.
Připravili jsme si totiž pro vás ty nejlepší pudinkové řezy v 5 božských podobách.
Vyzkoušejte variantu s banánem a piškoty či třeba veganskou verzi s jahodami.
Užijte si to!
Naše recepty
Nejen pro vegany také máme veganské recepty na cukroví, které nerozeznáte od toho tradičního!
3 tipy, jak vylepšit váš pudink
- Použijte neslazené kondenzované mléko.
Vyměňte běžné mléko za plechovku kondenzovaného mléka a vytvoříte krémovější, dekadentnější pudink. Nejen, že bude mít luxusní texturu, ale výrazně zlepší i jeho chuť. Pro tropický nádech sáhněte po kokosovém mléce z konzervy. - Přidejte kapku alkoholu.
Do pudinku můžete přidat trochu likéru jako je například Kahlua či Chambord. Koňak a bourbon jsou také lahůdkou, zvláště pokud pracujete s čokoládou nebo máslovou směsí, a kořeněný rum se zase skvěle hodí k banánovému pudinku. - Smíchejte ho se sladkou přísadou.
Posypte pudink nasekanými ořechy, čokopecičkami nebo kořením, jako je skořice nebo čerstvě nastrouhaný muškátový oříšek. Můžete ho také ozdobit posypky.
A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!