Raw pohanková kaše s pomerančem a červenou řepou

Raw pohanková kaše s pomerančem a červenou řepou

Tohle je vaše nová oblíbená snídaně! Připravuje se rychle a snadno a navíc je výživná, sytá, ale zároveň vám po ní nebude těžko. Můžete si ji navíc doladit dle vlastní chuti a možností je opravdu spoustu. Zkuste třeba místo pomeranče a řepy přidat ananas, mango či lesní ovoce.

Co budete potřebovat

  • 1/2 šálku pohankové krupice
  • 1 pomeranč, oloupaný
  • 1 lžička pomerančové kůry
  • 30 g syrové červené řepy, oloupané
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 1-2 lžičky medu
  • 1/2 lžičky proteinového prášku
  • 2 lžičky mletého lněného semínka (volitelně)
  • malá špetka himalájské soli

Postup

  • Pohankovou krupici namočte přes noc do vody.
  • Ráno krupici sceďte a propláchněte a přidejte ji do mixéru spolu se všemi ostatními ingrediencemi.
  • Rozmixujte do hladka, nalijte do mísy a ozdobte oříšky, semínky a možná a případně i pomerančovou šťávou.
  • Užijte si to!
Kaše z pohankové krupice ozdobená plátkem pomeranče a semínky, servírovaná na talíři.
www.catherinearnoldnutrition.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.