Štika patří mezi velmi známé ryby na českém území.
Rybáři jistě nejsou na vážkách, jak tuto dravou rybu připravit.
Pokud ale přesto potřebujete poradit, můžete se inspirovat.
Naše recepty
Štiku si můžeme dopřát v dušené, smažené i grilované podobě. Není ani spekulace o tom, že by stačila na výborný rybí vývar. Dokonce je na vás, jak si ji naporcujete. Porcovat se ani nemusí, ale naopak se může upéct či ugrilovat v celku. Stačí ji vykuchat, vnitřek pak můžete nadívat dle libosti.
Nejjednodušší způsob je pečení na másle, ke kterému přidáme kmín, sůl a pepř. Vyniká také s kořenovou zeleninou nebo s omáčkou ze smetany.
Jako přílohu můžete zvolit brambory na mnoho způsobů, ale pochodila by i s čerstvou domácí bagetou.
Pro další inspiraci ještě musíme podotknout další recepty na mořské ryby.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček