Asijská kuchyně je známá svými pestrobarevnými pokrmy plnými exotických chutí.
I vy si můžete vyzkoušet tradiční recepty na čínské nudle ať už s masem nebo bez masa.
Pojďme se inspirovat variantami rýžových nebo vaječných nudlí, které jsou na přípravu snadné a ve finále velmi chutné!
Naše recepty
Dáváte přednost pokrmům s rýží? Vyzkoušejte některý z receptů na tradiční čínu!
Jak si připravit neodolatelnou omáčku na čínské nudle?
Omáčka, která se podává v asijských bistrech je na přípravu vcelku jednoduchou záležitostí. Stačí vám k tomu některé produkty, které najdete v obchodě v regálu s asijskými ingrediencemi.
Smícháte 1/3 šálku sójové omáčky, 1 lžíci ústřicové omáčky, 1 lžičku sezamového oleje, 1 lžíce mleté chilské pasty, 3 stroužky namletého česneku, 2 lžíce třtinového cukru a 1 lžíce čerstvě nastrouhaného zázvoru.
Dobré chutnání!