Stále nevíte co si uvařit k obědu, večeři nebo jen tak a leží vám v kredenci téměř nepoužívaná remoska?
Nebo jen nevíte, co v této elektrické přenosné troubě ukuchtit?
Věděli jste, že s ní připravíte téměř vše, například vajíčka, moučníky, ale i pizzu?
Pojďte se inspirovat nejlepšími slanými, ale i sladkými recepty z remosky, které uvaříte velmi jednoduše během chvíle.
Naše recepty
Proč právě remoska?
Tím, že je remoska dobře přenosným spotřebičem, je vhodná například na chatu nebo na místa, kde si pečené pokrmy jen tak nepřipravíte.
Oproti klasické elektrické troubě remoska ušetří až 80% elektrické energie. Teplo z ní míří přímo do surovin, proto si díky remosce připravíte téměř každý pokrm, který si jen představíte. Také díky nepřilnavému povrchu není potřeba použití tolika tuku či dokonce žádného.
Jídla jsou proto na zdravější bázi a mohou vaření v ní využít lidé s dietami nebo trpící na vysoký cholesterol. Také lidé se zdravým životním stylem uvítají zdravější způsob vaření právě v této elektrické pánvi.
Jak již možná víte díky receptům obsaženým v tomto článku, v remosce připravíte pokrmy od masa, příloh až po chléb a moučníky. Není tedy od věci si tento spotřebič pořídit ať už z hlediska úspory peněz nebo z důvodů zdravého stravování a jeho multifunkčnosti.
Pokud zvažujete koupi remosky, inspirujte se testem a recenzemi 10 nejlepších remosek, která vám napomůže při výběru té nejlepší.
Máte-li zálusk na spotřebič spíše na vaření než pečení, mrkněte se na recenzi 5 nejlepších multifunkčních hrnců.