Svěží a zdravé saláty z ředkviček v 7 luxusních variantách. Inspirujte se!

Máte chuť na něco lehkého a neotřelého?

Rádi byste své hosty pohostili něčím novým?

V tom případě vyzkoušejte naše recepty na ředkvičkové saláty 7x jinak!

Najdete u nás verze s kozím sýrem, ovčím tvarohem, pečenou cizrnou nebo třeba se šunkou a chřestem.

Tak jako tak si pochutnáte!

Pokud máte přebytek ředkviček nebo se u nich blíží doba použitelnosti, nezoufejte. Využijte je na některý z našich nejlepších receptů na ředkvičkovou pomazánku. Lahodná a svěží pochoutka pro všechny příležitosti.

Zajímavosti o ředkvičkách, které byste měli vědět

  1. Vybírejte si ředkvičky bez viditelných vad, ideálně menší, mají lepší strukturu. Zelené části by měly vypadat svěže.
  2. Ředkvičky krájejte vždy těsně před použitím.
  3. V perforovaném sáčku v lednici vydrží asi 3 – 4 dny.
  4. Před uskladněním vždy ořízněte listy, protože čerpají vlhkost ze samotné ředkvičky.
  5. Pokud je štiplavost ředkvičky příliš silná, lze ji zmírnit nasolením a promytím ředkvičky, vařením v páře 5 až 10 minut či jejím pečením s jinou zeleninou.

A jak ředkvičkové saláty chutnaly vám? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.