Ředkvičkový salát s čerstvou petrželkou

Ředkvičkový salát s čerstvou petrželkou

Tento rychlý a snadný salát  je hlavně o ředkvičkách v jejich zdravé, jednoduché podobě. Nečekejte tedy žádný masivní výbuch chutí, vše je zde o nefalšované mírné a sladké chuti ředkviček, namočených v citronové zálivce.

Ingredience:

  • 1 svazek ředkviček, najemno nasekaných
  • 1/2 svazku petrželky
  • 1 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy
  • 1 lžíce extra panenského olivového oleje
  • mořská sůl a čerstvě mletý pepř, podle chuti

Postup       

  1. Do malé salátové mísy přidejte najemno nakrájené ředkvičky a petrželku.
  2. Přidejte citronovou šťávu, sůl a pepř.
  3. Jemně promíchejte.
  4. Poté přidejte olivový olej a znovu promíchejte.
  5. Ochuťte a dochuťte dle potřeby.
  6. Užijte si to!
Salát z ředkviček s čerstvou petrželkou servírovaný v hlubokém talíři.
www.ellerepublic.de

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.