Řepová pomazánka s majonézou

Řepová pomazánka s majonézou
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 1

Vařená řepa v kombinaci s česnekem, majonézou a čerstvým koprem je naprostá lahůdka! Česnek pomazánce dodává grády, ale sladká řepa ho krásně vyvažuje.

Ingredience

  • 4 extra velké řepy
  • 4 stroužky česneku, lisované
  • 1/4 šálku majonézy
  • 1 čajová lžička mořské soli
  • 1 polévková lžíce čerstvého kopru, nasekaného
  • čerstvá bageta
  • čerstvá pažitka k servírování

Postup

  1. Řepu nakrájejte na poloviny a vložte do velké nádoby naplněné vodou.
  2. Vařte na středním / vysokém ohni, dokud řepa nebude po propíchnutí vidličkou měkká.
  3. Oloupejte a nechte úplně vychladnout.
  4. Nastrouhejte řepu do velké mísy a přidejte zbývající přísady.
  5. Přidejte sůl podle chuti.
  6. Podávejte na plátcích bagety.
  7. Ozdobte čerstvým koprem a nasekanou pažitkou.
Dip z červené řepy servírovaný na plátcích bagety, ozdobené koprem.
www.tatyanaseverydayfood.com

Pokud jste fanoušci této specifické zeleniny, rozhodně se nezapomeňte podívat na naše recepty na červenou řepu 12x jinak!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.