Řepové carpaccio se sýrem feta a ředkvičkami

Řepové carpaccio se sýrem feta a ředkvičkami

Tento recept se bude vyjímat mezi všemi předkrmy! Vypadá totiž naprosto božsky a stejně tak i chutná. Užijte si ho také jako zdravou večeři či lehký oběd.

Co budete potřebovat

  • 50 g vařené červené řepy nakrájené na jemné plátky (můžete použít i hotovou v nálevu)
  • 20 g sýru feta, rozdrobeného
  • listy baby špenátu
  • klíčky červené řepy
  • 5 červených ředkviček nakrájených na plátky
  • trochu brusinek na ozdobení
  • černý pepř a sůl podle chuti
  • pár kapek olivového oleje

Postup

  • Červenou řepu naaranžujte na talíř.
  • Na střed červené řepy přidejte lístky baby špenátu, klíčky červené řepy, ředkvičky a brusinky.
  • Na vše rozdrobte fetu a ochuťte černým pepřem a solí.
  • Servírujte!
Plátky červené řepy ozdobené klíčky, ředkvičkami, baby špenátem a sýrem na talíři.
www.ourrecipejournal.com

Máme pro vás i jednoduché a originální recepty na carpaccio ze syrového masa. Inspirujte se!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.