Tento recept se bude vyjímat mezi všemi předkrmy! Vypadá totiž naprosto božsky a stejně tak i chutná. Užijte si ho také jako zdravou večeři či lehký oběd.
Co budete potřebovat
- 50 g vařené červené řepy nakrájené na jemné plátky (můžete použít i hotovou v nálevu)
- 20 g sýru feta, rozdrobeného
- listy baby špenátu
- klíčky červené řepy
- 5 červených ředkviček nakrájených na plátky
- trochu brusinek na ozdobení
- černý pepř a sůl podle chuti
- pár kapek olivového oleje
Postup
- Červenou řepu naaranžujte na talíř.
- Na střed červené řepy přidejte lístky baby špenátu, klíčky červené řepy, ředkvičky a brusinky.
- Na vše rozdrobte fetu a ochuťte černým pepřem a solí.
- Servírujte!
Máme pro vás i jednoduché a originální recepty na carpaccio ze syrového masa. Inspirujte se!