Luxusní pokrm, který je snadný na přípravu, skvěle chutná a navíc se skvěle vaří i pro jednu osobu. Mleté vepřové maso je dokonale ochucené, orestované spolu se zeleninou a podávané s výbornou omáčkou a rýží. Připravte si tuto pochoutku za méně než 30 minut!
INGREDIENCE
- ½ lžíce olivového oleje
- 110 g mletého vepřového masa
- ⅛ lžičky soli
- ¼ šálku nakrájených žampionů
- ¼ šálku nakrájené cibule
- 1 malá mrkev, nakrájená
- 1 stroužek česneku, nasekaný
- ⅛ lžičky mletého zázvoru
- 1 šálek špenátu
- 1 lžíce sójové omáčky
- ½ lžičky jablečného octa
- ⅛ lžičky hrubě mletého černého pepře
- 1 šálek vařené rýže
POSTUP
- Zahřejte olej v pánvi na středně vysokém plameni.
- Do pánve přidejte mleté vepřové maso a posypte ho solí.
- Restujte za častého míchání až do úplného uvaření, 4 minuty.
- Vyjměte vepřové maso z pánve a dejte ho stranou.
- Do pánve přidejte žampiony, cibuli a nakrájenou mrkev.
- Restujte za občasného míchání 2 minuty.
- Přidejte česnek a zázvor a restujte za stálého míchání 30 sekund.
- Vmíchejte špenát, sójovou omáčku, jablečný ocet a pepř.
- Vařte za stálého míchání, dokud špenát nezvadne.
- Vmíchejte uvařené vepřové maso.
- Podávejte s rýží.