Římské rizoto

Římské rizoto
Příprava: 20 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 8 dkg másla
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 15 dkg šunky
  • 30 dkg rýže
  • 20 dkg zeleného hrášku
  • masový vývar
  • sůl
  • mletý pepř
  • 10 dkg strouhaného sýra.

Postup receptu

  1. Na rozpuštěné máslo dáme drobně nakrájenou cibuli, česnek, šunku a krátce vše opečeme
  2. Pak přidáme přebranou a propláchnutou rýži, zelený hrášek, vše zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a dusíme doměkka
  3. Podáváme sypané strouhaným sýrem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.