Rizoto z trouby

Rizoto z trouby

INGREDIENCE

  • 1 hrnek rýže
  • 2 hrnky vody
  • 1 cibule
  • olej
  • 2 zelené papriky
  • 3 rajčata
  • půl sáčku mražené zeleniny (dle vaší chuti)
  • 30 dkg dušeného vepřového masa (může být i jiné maso nebo uzenina)
  • vegeta

POSTUP

  1. Cibulku zpěníme na tuku,přisypeme rýži a orestujeme. Zalijeme vodou.
  2. Přidáme zeleninu, maso, okořeníme vegetou (můžeme použít i jiné koření podle naší chuti nebo jen sůl a pepř)
  3. Zakryjeme pokličkou a vložíme do rozehřáté trouby na 180° a pečeme asi 1 hodinu
  4. Hotové rizoto posypeme sýrem a podáváme se zeleninovým salátem
Rizoto z trouby s klobásou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.