Roláda z mletého kuřecího masa v srnčím hřbetu

Roláda z mletého kuřecího masa v srnčím hřbetu

Pokud s rolováním masa trochu zápasíte, zkuste tuto roládku z mletého, je snadná, chutná a díky vajíčku vypadá na řezu opravdu efektivně.

Ingredience

  • 400 g kuřecího mletého masa
  • 3 vejce
  • 3 nožičky vídeňských párků
  • 1 lžíce strouhanky
  • 1 cibule
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 červená paprika
  • sůl
  • pepř

Postup

  • Vejce uvařte natvrdo. Cibuli nakrájejte na jemno, papriku na proužky, párky na půlkolečka.
  • Maso osolte a opepřete. Pečicí papír potřete olejem a naneste na něj maso tak aby v nízké vrstvě vytvářelo čtverec.
  • Větší polovinu maso potřete hořčicí, na ni položte kousky cibule, proužky papriky, kousky párků a uvařená vejce.
  • Formu vymažte olejem.
  • Pomocí papíru maso zarolujte, přendejte do srnčího hřbetu, vmáčkněte a pečte 30 minut v troubě vyhřáté na 180°.
  • Nechte vychladnout, rozbalte a podávejte studené s čerstvým chlebem a naloženou zeleninou.
Několik plátků rolády z mletého masa s vejcem.
Zdroj: lifegetsbetter.ph

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.