Příprava: 20 minut
Vaření: 40 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 20 dkg vařeného masa (hovězí, drůbeží..)
- 1 větší salátová okurka
- 1 cibule
- 2 lžíce sekané pažitky nebo cibulové natě
- 2 lžíce sekané petrželky
- 2 lžíce jemně sekaného kopru
- 3 natvrdo vařená vejce
- 10 dkg majonézy
- sůl.
Postup receptu
- Omyté okurky nakrájíme na kostky, cibuli, pažitku nebo cibulovou nať a koprovou nať nadrobno usekáme
- Tyto ingredience osolíme, promícháme a necháme odležet v chladnu
- Pak k nim přidáme na kostičky rozkrájená vařená vejce a nadrobno nakrájené maso, vše dobře promícháme, spojíme s majonézou, dochutíme solí a pepřem
- Při podávání sypeme sekanými natěmi a cibulí
- Příloha: pečivo