Ruský masový salát s koprem

Ruský masový salát s koprem
Příprava: 20 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 20 dkg vařeného masa (hovězí, drůbeží..)
  • 1 větší salátová okurka
  • 1 cibule
  • 2 lžíce sekané pažitky nebo cibulové natě
  • 2 lžíce sekané petrželky
  • 2 lžíce jemně sekaného kopru
  • 3 natvrdo vařená vejce
  • 10 dkg majonézy
  • sůl.

Postup receptu

  1. Omyté okurky nakrájíme na kostky, cibuli, pažitku nebo cibulovou nať a koprovou nať nadrobno usekáme
  2. Tyto ingredience osolíme, promícháme a necháme odležet v chladnu
  3. Pak k nim přidáme na kostičky rozkrájená vařená vejce a nadrobno nakrájené maso, vše dobře promícháme, spojíme s majonézou, dochutíme solí a pepřem
  4. Při podávání sypeme sekanými natěmi a cibulí
  5. Příloha: pečivo

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.