Rybí filé po anglicku

Rybí filé po anglicku
Příprava: 20 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 větší porce rybího filé bez kostí
  • sůl
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžíce pikantní hořčice
  • 10 dkg tvrdého sýra
  • olej.

Postup receptu

  1. Porce ryby po obou stranách osolíme a potřeme je olejem
  2. Porce naskládáme do olejem vytřeného pekáčku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut
  3. V případě potřeby podlijeme
  4. Mezitím umícháme změklé máslo s hořčicí a polovinou nastrouhaného sýra, podle chuti můžeme přidat i rybí koření
  5. Touto směsí potřeme povrch rybích porcí a posypeme zbylou polovinou nastrouhaného sýra
  6. Znovu vložíme do trouby a spíše zvolna dopečeme
  7. Sýr by měl být na povrchu dozlatova upečený
  8. Příloha: různě upravené brambory, zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.