Letní čas je jako zrozený ke grilování.
Pokud je grilování i vaše záliba a chtěli byste si užít také něco zdravějšího, pak jiště oceníte naše recepty na grilované ryby.
Máme pro vás skvělé tipy, jak si připravit steaky z tuňáka, lososa i makrelu.
Vyzkoušejte je všechny!
Naše recepty
Máte už doma čtvercovou pánev? Je vhodná na smažení nebo grilování větších porcí masa. Podívejte se na naše recenze hranatých pánví a zjistěte jejich výhody i nevýhody!
Pár tipů na závěr ohledně grilování ryb
- Hotovou rybu poklademe plátky másla a chuťový zážitek posuneme ještě o úroveň výše.
 - Ryby není třeba dlouho marinovat. Skvěle chutnají i ryby dochucené pouze pepřem a solí.
 - Ke grilovaným rybám jsou vhodné přílohové brambory a nějaký vhodný dip.
 - Mezi nejvhodnější ryby na gril patří ty s vyšším obsahem tuku. Jde například o makrelu, tuňáka či pstruha, ale vhodných je mnoho dalších ryb.
 - Maso vybíráme pokud možno čerstvé. Kvalitní ryby lze však pořídit i hluboce zamražené. V takovém případě kontrolujeme obsah vody v balení.
 
A jak se vám naše dnešní recept líbily? Napište nám do komentářů!

              
              
              
              
              
              
Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček