Chutné recepty na ryby na grilu 6x jinak. Pochutná si opravdu každý!

Letní čas je jako zrozený ke grilování.

Pokud je grilování i vaše záliba a chtěli byste si užít také něco zdravějšího, pak jiště oceníte naše recepty na grilované ryby.

Máme pro vás skvělé tipy, jak si připravit steaky z tuňáka, lososa i makrelu.

Vyzkoušejte je všechny!

Máte už doma čtvercovou pánev? Je vhodná na smažení nebo grilování větších porcí masa. Podívejte se na naše recenze hranatých pánví a zjistěte jejich výhody i nevýhody!

Pár tipů na závěr ohledně grilování ryb

  • Hotovou rybu poklademe plátky másla a chuťový zážitek posuneme ještě o úroveň výše.
  • Ryby není třeba dlouho marinovat. Skvěle chutnají i ryby dochucené pouze pepřem a solí.
  • Ke grilovaným rybám jsou vhodné přílohové brambory a nějaký vhodný dip.
  • Mezi nejvhodnější ryby na gril patří ty s vyšším obsahem tuku. Jde například o makrelu, tuňáka či pstruha, ale vhodných je mnoho dalších ryb.
  • Maso vybíráme pokud možno čerstvé. Kvalitní ryby lze však pořídit i hluboce zamražené. V takovém případě kontrolujeme obsah vody v balení.

A jak se vám naše dnešní recept líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.