Letní čas je jako zrozený ke grilování.
Pokud je grilování i vaše záliba a chtěli byste si užít také něco zdravějšího, pak jiště oceníte naše recepty na grilované ryby.
Máme pro vás skvělé tipy, jak si připravit steaky z tuňáka, lososa i makrelu.
Vyzkoušejte je všechny!
Naše recepty
Máte už doma čtvercovou pánev? Je vhodná na smažení nebo grilování větších porcí masa. Podívejte se na naše recenze hranatých pánví a zjistěte jejich výhody i nevýhody!
Pár tipů na závěr ohledně grilování ryb
- Hotovou rybu poklademe plátky másla a chuťový zážitek posuneme ještě o úroveň výše.
- Ryby není třeba dlouho marinovat. Skvěle chutnají i ryby dochucené pouze pepřem a solí.
- Ke grilovaným rybám jsou vhodné přílohové brambory a nějaký vhodný dip.
- Mezi nejvhodnější ryby na gril patří ty s vyšším obsahem tuku. Jde například o makrelu, tuňáka či pstruha, ale vhodných je mnoho dalších ryb.
- Maso vybíráme pokud možno čerstvé. Kvalitní ryby lze však pořídit i hluboce zamražené. V takovém případě kontrolujeme obsah vody v balení.
A jak se vám naše dnešní recept líbily? Napište nám do komentářů!