Rybí polévka z tresky

Rybí polévka z tresky

Rybí polévku si můžete dopřát i v případě, že nemáte rádi kapry. Vyzkoušejte například následující variantu z tresky a kořenové zeleniny s krutonky!

INGREDIENCE

  • 400 – 500 g filé z tresky
  • mrkev, petržel, kousek celeru
  • cibule
  • petrželová nať
  • 1 stroužek česneku
  • máslo
  • sůl, pepř, může být muškátový oříšek
  • krutonky

POSTUP

  • Očistíme zeleninu a nakrájíme jí na drobno.
  • Nejdříve jí lehce osmahneme na másle, jako jsme zvyklí u klasické zeleninové polévky.
  • Poté přidáme filé (ujistíme se, že v něm nejsou kosti), zalijeme vodou a okořeníme dle chuti.
  • Česnek utřeme a dodáme do polévky.
  • Polévku přivedeme k varu a vaříme, dokud nejsou maso i zelenina měkké.
  • Při servírování dozdobíme petrželovou natí a krutony.
Polévka z ryby a zeleniny servírovaná v hlubokém talíři se lžící.
www.myhoneysplace.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.