Vyzkoušejte náš recept na lahůdkový salát z ryby, brambor a majonézy. Je jednoduchý na přípravu a je skvělý namazaný na pečivu či ho můžete použít na chlebíčky.
INGREDIENCE
- 250 g ryby
- 1 bobkový list
- 200 g brambor
- 100 g sterilizované zeleniny
- 1 cibule
- 200 g majonézy
- podle chuti citrónová šťáva, sůl, ocet, mletý pepř
POSTUP
- Rybu očistěte a vložte do horké, osolené vody.
- Přidejte ocet, pepř a bobkový list.
- Uvařte do měkka a nechte vychladnout.
- Vychlazenou rybu vykostěte a nakrájejte na kostičky.
- Brambory uvařené ve slupce oloupejte a nakrájejte na kostičky.
- Přidejte k rybě a přidejte i nakrájenou zeleninu a vše promíchejte.
- Polijte citrónovou šťávou, opepřete, osolte, přidejte majonézu a zamíchejte.