Rychlá omeleta po italsku

Rychlá omeleta po italsku

Máte hlad a v ledničce kromě několika vajíček téměř nic není? Řešením může být tento rychlý a snadný recept. 

Ingredience:

  • 2 vejce
  • 2 PL strouhaného sýra
  • 3-4 cherry rajčátka
  • 2 PL nasekané bazalky
  • 1 PL másla
  • sůl, pepř

Postup:

  1. V misce rozšlehejte vidličkou vejce.
  2. Na pánvi rozpusťte máslo a následně do pánve přidejte rozšlehaná vejce.
  3. Vařte až do okamžiku, až vejce ztuhnou.
  4. Následně přidejte na do pánve rovněž sýr, na kolečka nakrájená rajčata a bazalku.
  5. Vařte ještě přibližně minutu.

Vaječná omeleta se servíruje posypaná čerstvou bazalkou a petrželkou.

Omeleta s rajčaty a bazalkou
zdroj: simplyrecipes.com

K snídani, obědu i večeři si lze připravit také lahodné vajíčkové pomazánky! Přichystejte si je s tvarohem, tuňákem či avokádem!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.