Příprava: 20 minut
Vaření: 40 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 plátky kotlet nebo řízků
- 3 cibule
- 2 kyselé okurky
- 4 natvrdo vařená vejce
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- kousek uzeniny
- mouka na zahuštění
- sůl
- pepř
Postup receptu
- Maso naklepeme
- 2 cibule nakrájíme a osmažíme do zlatova, přidáme maso a zarestujeme, zalijeme vodou, přidáme 1 cibuli nakrájenou na proužky, kyselé okurky, hořčici, sůl, pepř
- Dusíme až do změknutí masa
- Maso vyndáme, omáčku rozmixujeme, vrátíme maso a přidáme nakrájenou uzeninu na větší kousky
- Zahustíme moukou
- Podáváme s vařeným vajíčkem, rýží nebo knedlíkem