Nejlepší recepty na vánoční cukroví ze sádla 6krát jinak! Zapomeňte na máslo či heru

Myslíte si, že sádlo se hodí tak akorát na smažení řízků či k namazání na chleba?

Mýlíte se!

Objevte s námi recepty na sádlové cukroví!

Pekly ho už naše prababičky a babičky.

Vyzkoušejte a uvidíte, že se brzy stane součástí i vašich vánočních svátků! Která varianta se stane vaší nejoblíbenější?

Proč péct cukroví ze sádla?

Většina lidí se mylně domnívá, že sádlo je velmi škodlivé, a jeho konzumaci se proto snaží co nejvíce vyhýbat. Odpověď na to, zda je či není tento tuk škodlivý, ale není tak jednoduchá a jednostranná, jak se většina lidí domnívá. Studie například prokázaly, že v mnoha ohledech je sádlo lepší než máslo.

Vzhledem k tomu, že se sádlo nepřepaluje, je velmi vhodné na smažení, vaření i pečení. Nejčastěji se k pečení používá sádlo vepřové. Nemusíte se bát, jeho chuť v pečivu vůbec nepoznáte, naopak se vám bude pečivo zdát křehčí a chutnější.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.