Salát s kedlubnou a mrkví

Salát s kedlubnou a mrkví

Luxusní salát z kedlubny, jablek a mrkve s praženými arašídy a černou hořčicí má naprosto jedinečnou chuť, kterou si oblíbíte. Zároveň je tak jednoduchý a zdravý!

Ingredience

  • 1 střední kedluben
  • 2 mrkve
  • 1 jablko
  • šťáva z 1 citronu
  • 100 g pražených arašídů, nasekaných
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce černé hořčice
  • 2 lžičky kmínu

Postup       

  1. Oloupejte a najemno nastrouhejte kedluben, mrkve a jablko.
  2. Přendejte do široké, mělké servírovací mísy.
  3. Přidejte citronovou šťávu a opražené arašídy.
  4. V menším hrnci rozehřejte olej a přidejte hořčici a kmín.
  5. Opražte, stáhněte z ohně a nalijte k ostatním surovinám.
  6. Salát dokořeňtě a důkladně promíchjte.
  7. Podávejte při pokojové teplotě.
Salát z kedlubny, jablek a mrkve s praženými arašídy a černou hořčicí servírovaný na talíři se lžící.
www.deliciousmagazine.co.uk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.