Luxusní salát z kedlubny, jablek a mrkve s praženými arašídy a černou hořčicí má naprosto jedinečnou chuť, kterou si oblíbíte. Zároveň je tak jednoduchý a zdravý!
Ingredience
- 1 střední kedluben
- 2 mrkve
- 1 jablko
- šťáva z 1 citronu
- 100 g pražených arašídů, nasekaných
- 3 lžíce olivového oleje
- 3 lžíce černé hořčice
- 2 lžičky kmínu
Postup
- Oloupejte a najemno nastrouhejte kedluben, mrkve a jablko.
- Přendejte do široké, mělké servírovací mísy.
- Přidejte citronovou šťávu a opražené arašídy.
- V menším hrnci rozehřejte olej a přidejte hořčici a kmín.
- Opražte, stáhněte z ohně a nalijte k ostatním surovinám.
- Salát dokořeňtě a důkladně promíchjte.
- Podávejte při pokojové teplotě.