Salát s kuřecím masem, hroznovým vínem a vodními kaštany

Salát s kuřecím masem, hroznovým vínem a vodními kaštany

Ochutnejte kuřecí salát, který je všechno, jen ne obyčejný! Kombinace nakrájeného masa, křupavého řapíkatého celeru, hroznového vína, vodních kaštanů a jarní cibulky v krémovém dresinku je jednoduše neodolatelná!

Co budete potřebovat

  • 240 g ml majonézy
  • 230 g sýra Philadelphia, změkčeného
  • 1 lžička kořenící soli
  • 450 g vařeného a nakrájeného kuřete
  • 360 g nakrájeného řapíkatého celeru
  • 480 g rozpůleného hroznového vína bez pecek
  • 230 g konzervovaných vodních kaštanů, scezených a nasekaných
  • 75 g nakrájené jarní cibulky

Postup

  • Ve velké míse smíchejte majonézu, sýr Philadelphia a dochuťte solí.
  • Přidejte zbývající ingredience a jemně promíchejte.
  • Ihned podávejte jako samostatný salát nebo v sendviči.
Nakrájené maso, řapíkatý celer, hroznové víno, vodní kaštany a jarní cibulka s krémovým dresinkem na talíři.
www.countrysidecravings.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.