Škvarkové placky známe a milujeme všichni.
Pojďme si ale dnes společně představit recepty na škvarkové cukroví.
Stačí je namlít nebo jemně nasekat a přidat do těsta.
Žádný jiný tuk už není třeba. Inspirujte se našimi rozmanitými sladkými i slanými variantami!
Naše recepty
Toto škvarkové cukroví není jedinou oblíbenou, jak Vánoce ozvláštnit. Inspirujte se i našimi dalšími recepty na slané cukroví!
Škvarky a vánoční pečení
Pokud jde o tuk, který lze při pečení vánočního cukroví použít, dá se řídi, že fantazii se meze nekladou. I když většina peče z másla nebo hery, sádlo nebo škvarky jsou rovněž skvělou možností. V naprosté většině případů se do cukroví dávají škvarky namleté nebo najemno nasekané. Tuk, který pak při pečení pustí, těsto krásně propojí. Cukroví ze škvarků je křehké, lahodné a jemné.