Slaný štrúdl se zelím

Slaný štrúdl se zelím
Příprava: 15 minut Vaření: 35 minut Počet porcí: 8

INGREDIENCE

  • 1 listové těsto
  • sůl
  • kmín
  • malá cibulka nakrájená nadrobno
  • bílé kysané zelí
  • vejce na potření

POSTUP

  1. Rozválíme těsto a rozprostřeme na plech.
  2. Zelí přecedíme a podusíme na cibulce, osolíme a okořeníme.
  3. Zelí rozprosřeme doprostřed těsta.
  4. Nakonec závin opatrně zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem.
  5. Pečeme při 220°C asi 20-25 minut do růžova.
Recept na slany strudl se zelim je rychlý a oblíbený.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.