Šlehačková bábovka

Šlehačková bábovka
Příprava: 20 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 12

INGREDIENCE

  • kelímek 33% smetany
  • 250 g cukru
  • 300 g hladké mouky
  • 3 vejce
  • 1 prášek do pečiva

POSTUP

  1. Do mísy nalijeme smetanu, přidáme žloutky.
  2. Z bílků vyšleháme sníh.
  3. Do těsta přidáme cukr a mouku s práškem do pečiva.
  4. Vyšleháme, nakonec přidáme sníh.
  5. Bábovku pečeme při 180ºC asi 30 minut.
  6. Servírujeme posypané moučkovým cukrem.
Šlehačková bábovka se rozplývá na jazyku.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.