Víte proč by vám recept na šlehačkovou bábovku neměl ujít?
Protože naše sladké varianty, které jsme pro vás přichystali jsou famózní!
A jak je nejlépe ozdobit? To se dozvíte na konci našeho článku.
Nadýchaná, jemná a krásně ozdobená? To nejdete jen u nás.
Naše recepty
Jak jednoduše ozdobit bábovku?
Pro velmi jednoduchý, ale sladký doplněk zkuste svoji bábovku poprášit moučkovým cukrem nebo dekoračním perlovým cukrem. Netavící se cukr zůstane na vašich koláčích svěží a bílý po celé hodiny.
Pokud chcete jít se svou dekorací trochu dále, zkuste jednoduchou polevu. Jeden šálek moučkového cukru plus polévková lžíce nebo dvě smetany vytvoří bohatou polevu, která se bude snadno rozlévat po vaší bábovce. Přidáním kapky nebo dvou vaší oblíbené příchutě nebo extraktu získáte bleskově citronovou, pomerančovou, mátovou, borůvkovou nebo máslovou polevu.
V neposlední řadě, chcete-li své bábovce dodat punc luxusu, vyzkoušejte slazené ovoce. Pocukrované hrozny a slazené lesní ovoce jsou elegantní ozdobou. Jednoduše dejte do misky hrozny nebo lesní plody a dejte do mrazáku asi na 15 minut. Vyjměte z mrazáku a vysypte je do misky s bílým krystalovým nebo jemným cukrem. Promíchejte, dokud nebudou obalené, a poté je rychle a opatrně vysypte do středové díry bábovky.