Šlehačkový velikonoční zajíček

Šlehačkový velikonoční zajíček
Příprava: 20 minut Vaření: 50 minut Počet porcí: 10

Kouzlit můžeme i se šlehačkou a vytvořit si tak lahodného velikonočního zajíčka, po kterém se bude olizovat celá rodina.

Ingredience

  • 30 dkg polohrubé mouky
  • 22,5 dkg cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 4 vejce
  • 1 šlehačka
  • 1 prášek do pečiva

Postup

  • Celá vejce vyšleháme s oběma cukry, přilijeme šlehačku a poté přimícháme mouku s práškem do pečiva.
  • Nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme na 180°C asi 50 minut. (50 minut v mojí těžké dvoudílné keramické formě, v teflonové to bude určitě rychleji).
  • Po upečení můžeme pocukrovat, polít polevou, jak kdo rád.
Lahodný šlehačkový zajíček k Velikonocům.
najpecenie.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.