Slovenský oštiepok na grilu

Slovenský oštiepok na grilu

Grilovaný uzený oštiepok je skvělým předkrmem, který všem zachutná. Jedná se o tradiční slovenský sýr z ovčího mléka, který má vynikající chuť a perfektně se doplňuje například s brusinkovou omáčkou.

Ingredience

  • 4 malé oštiepky
  • brusinková omáčka

Postup

  1. Rozpalte gril.
  2. Na gril položte 4 malé oštiepky a grilujte je z obou stran do změknutí (ne příliš tekutého).
  3. Pokud máte větší oštiepok, nakrájejte ho na cca 1 cm silné plátky a grilujte, dokud nebudou propečené.
  4. Podávejte s domácí nebo kupovanou brusinkovou omáčkou.
Slovenský ovčí sýr z grilu servírovaný na talířku s párátkem a brusinkovou omáčkou.
www.thatfoodrecipes.site

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.