Přemýšleli jste někdy nad tím, co se zbytky bramborové kaše? Osmažte ji! Je to skvělé ozvláštění pokrmu a potřebujete na to jen pánev a trochu másla.
Ingredience
- 1 lžíce másla
- 2 šálky studené bramborové kaše
- sůl
- mletý černý pepř
- jarní cibulka, nakrájená (volitelně)
- strouhaný parmazán (volitelně)
Postup
- Zahřejeme máslo na nepřilnavé pánvi na středně nízkém plameni.
- Vaříme, dokud máslo nezačne hnědnout.
- Do pánve přidáme studenou bramborovou kaši.
- Rovnoměrně ji na pánvi rozprostřeme.
- Smažíme do hněda.
- Bramborovou kaši občas otočíme.
- Smažíme do zlatova, asi 10 minut.
- Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
- Před podáváním můžeme posypat jarní cibulkou a parmazánem.