Smažená vinná klobása

Smažená vinná klobása

Vinná klobása patří mezi oblíbené uzeniny. Inspirujte se naším jednoduchým receptem, který zvládne i úplný začátečník!

INGREDIENCE

  • vinná klobása
  • několik lžic oleje
  • hrnek vývaru
  • hladká mouka dle potřeby

POSTUP

  1. Vinnou klobásu nakrájíme na délku cca 30 cm, zatočíme, propíchneme špejlí a obalíme v hladké mouce z obou stran.
  2. Klobásu osmažíme dozlatova.
  3. Před dopečením můžeme podlít vývarem, kterým na talíři pokrm zalijeme.
  4. Podáváme s brambory v jakékoli úpravě.
Vinná klobása s bramborovou kaší servírovaná na talíři s vedle položenou sklenicí piva, příborem a miskou bramborové kaše.
www.dobruchut.aktuality.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.