Smažené jehněčí řízky

Smažené jehněčí řízky
Příprava: 20 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 větší řízky z jehněčí kýty
  • sůl
  • pepř
  • hladká mouka
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 2 vejce
  • strouhanka
  • olej na smažení.

Postup receptu

  1. Řízky naklepeme, osolíme a opepříme
  2. Hladkou mouku smícháme s mletou paprikou a řízky v ní obalíme
  3. Pak je protáhneme rozšlehanými vejci a obalíme ve strouhance
  4. Dobře prosmažíme v horkém oleji
  5. Příloha: bramborová kaše, zeleninový salát nebo bramborový salát s větším množstvím zeleniny

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.