Smažené krevety

Smažené krevety

A co třeba křupavé krevety? Recept se neliší příliš od přípravy řízků. Odlišuje je pouze jiná ústřední surovina a doba smažení.

INGREDIENCE:

  • 500 g krevet s ocásky
  • ½ lžičky soli
  • ½ lžičky mletého pepře
  • ½ lžičky sušeného česneku
  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1 lžička papriky
  • 2 vejce
  • 1 hrnek strouhanky
  • olej na smažení

POSTUP:

  • Mouku si smíchejte s kořením. 
  • Vejce osolte a krevety obalte v mouce, vejci a nakonec ve strouhance. 
  • Smažte dozlatova v rozpáleném oleji. 
Smažené křupavé krevety v trojobalu si můžete dát třeba s hranolkami.
foodnetwork.co.uk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.