Rybí tacos

Rybí tacos
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 1

Inspirujte se tímto delikátním receptem na tacos ze smaženého pangasia, čerstvé zeleniny a lahodného salátu coleslaw. Užijte si rybu zase na trochu jiný způsob!

Ingredience

  • 2 filety pangasia
  • sůl a pepř na dochucení
  • 1 šálek jemně mleté ​​kukuřičné mouky
  • 1 vejce
  • 1/4 šálku mléka
  • 1/2 šálku rostlinného oleje
  • 4 malé tortilly
  • 1/2 lžíce másla (volitelně)
  • 1/4 šálku červené papriky, nakrájené na tenké plátky
  • 1/4 šálku sladké cibule, nakrájené na tenké plátky
  • 1/2 šálku salátu coleslaw

Postup

  1. Filety osušte a nakrájejte na 5-8 cm proužky.
  2. Bohatě dochutťte solí a pepřem.
  3. Na hluboký talíř prosejte kukuřičnou krupici a dochuťte solí a pepřem podle chuti.
  4. V široké mělké míse šlehejte vejce a mléko, dokud se nespojí.
  5. Proužky filé namáčejte do vaječné směsi z obou stran a nechte okapat přebytečnou směs.
  6. Lehce filé zatlačte do kukuřičné mouky, dokud nebude rovnoměrně obalené.
  7. Přebytek setřeste.
  8. Přidejte rostlinný olej do horké pánve.
  9. Když je olej rozpálený, přidejte rybu.
  10. Je-li to nutné, pracujte po dávkách a smažte ryby, dokud nebudou dozlatova opečené z obou stran.
  11. Sundejte z ohně a nechte okapat na papíře.
  12. Lehce dochuťte solí a pepřem dle libosti.
  13. Ogrilujte tortilly z obou stran, dokud se na nich neobjeví zlatohnědé fleky nebo je opečte z obou stran na másle na pánvi dozlatova.
  14. Sestavte tacos tak, že na opečené tortilly položíte plátky smažené ryby, papriku a cibuli a poklaďte coleslawem.
  15. Pokud chcete, vymačkejte na tacos šťávu z limetky.
Smažená rybí proužky servírované na tortillách s čerstvou zeleninou a coleslawem.
www.rastellifoodsgroup.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.