Tento nízkosacharidový pokrm z křupavého salámu a mozzarelly, která se vám rozplyne v ústech, skvěle poslouží jako předkrm, ale i oběd či večeře.
INGREDIENCE
- tenké plátky salámu
- na proužky nakrájená mozzarella
POSTUP
- Vezmeme dva plátky salámu tak,a by se mírně překrývaly a omotáme je kolem proužku mozzarelly.
- Zahřejeme nepřilnavou pánev na středně vysokou teplotu; není potřeba žádný olej.
- Každou rolku vložíme do pánve švem dolů.
- Potřebují sotva minutu z každé strany, než salám začne křupat.
- Vyjmeme z pánve a nechte okapat na papírových utěrkách.
- Umístíme na servírovací talíř a podáváme teplé.
Máme pro vás i nejlepší recepty na uzeniny z grilu aneb užijte si skvělou letní grilovačku!